Veelgestelde vragen

1. Wanneer is mijn tekening/schilderij klaar?

Spoedopdrachten zijn binnen 3-4 werkdagen klaar na ontvangst van de betaling. Normaal is je opdracht binnen 4 tot 6 weken klaar. Hier vallen de gratis/weg-geefacties NIET onder! Afhankelijk van je wensen kan ik rekening houden met je deadline. Heb je bijvoorbeeld een verjaardag, dan hou ik hier natuurlijk rekening mee. Het kan wel voorkomen dat, om wat voor reden dan ook, de deadline niet wordt gehaald. Je ontvangt dan een kortingsbon en progressiefoto van je opdracht.

Tekeningen voor tatoeages zijn klaar in de week voor jouw afspraak tot uiterlijk de dag ervoor. Omdat het erg druk kan zijn in de shop, tenzij wij iets anders hebben afgesproken. Er is de dag voor en op de dag zelf nog voldoende tijd en ruimte om het een en ander aan te passen. Dit geldt voor alle tatoeages, tenzij anders besproken.

2. Hoe gaat de verzending van mijn opdracht?
De verzending wordt verzorgd door de pakketdienst van PostNL, binnenlandse verzendingen kosten € 6,95 en deze kosten worden dan ook apart in rekening gebracht. Je opdracht wordt zorgvuldig ingepakt, zodat beschadigingen uitblijven. Je ontvangt een bericht als je opdracht klaar is en is verzonden, dan heb je ongeveer een idee wanneer je pakketje binnenkomt. Mocht je zelf je tekening/schilderij op willen halen dan kun je contact met mij opnemen voor een afspraak, ophaaladres is in Gorredijk (Friesland).

3. Hoe dien ik mijn opdracht in?

E-mail: wendysartandink@outlook.com
Whats-app/sms: 0619310979
Bij uitzondering. Persoonlijk contact: alleen op afspraak en in overleg.
*telefonisch ben ik slecht bereikbaar, ik heb/ben geen telefoniste. Spreek anders mijn voicemail in of stuur een sms/appje en ik bel je op een later tijdstip terug.

4. Wat moet ik vermelden als ik een opdracht indien?

Graag vermelden;
contactgegevens (naam, adres, telefoon, mail)
je wensen, eventueel aangevuld met voorbeelden/foto’s
formaat, materiaal
eventuele deadline en/of bijzonderheden
Bij tatoeages: plaats, grootte in cm’s, kleur, stijl evt. onderbouwt met voorbeelden

5. Hoe kan ik betalen?

Als je contact hebt opgenomen ontvang je van mij via de e-mail een factuur en de bevestiging van je kunst-opdracht. Betaling gaat via iDeal en na ontvangst van je (aan)betaling is de opdracht definitief. Bij tatoeages geldt een aanbetaling van 50 euro vooraf en het restant kun je contact of per pin voldoen bij de afspraak (Pin heeft mijn voorkeur).

6. Kan ik betalen in termijnen?

Tatoeages kunnen ook per sessie worden afgerekend. Dit wordt schriftelijk van tevoren vastgelegd om miscommunicatie te voorkomen. De totaalprijs valt hierdoor wel iets hoger uit, omdat er per sessie nieuwe en schone materialen worden gebruikt.

7. Kan ik tussentijds een foto krijgen?

Tot slot krijg ik vaak de vraag of ik de voortgang van een opdracht wil laten zien, maar over het algemeen stuur ik pas een foto als hij (bijna) klaar is. Een koelkast die in de maak is zie je ook geen foto’s van. Dit kan een vertekend beeld geven.

8. Mag ik foto’s en/of filmpjes maken tijdens een tattoo-sessie?

Dit mag als je het ter plekke even vraagt. Ik ben geconcentreerd bezig en het kan heel erg storend werken als er (onverwacht) beeldmateriaal wordt geschoten. Je mag ze NIET voor markting/promotiedoeleinden gebruiken waarin Wendy’s Art & Ink NIET wordt vermeld. Eigen gebruik is toegestaan.

9. Waarom is de shop/atelier alleen op afspraak geopend

Ik heb er voor gekozen uitsluitend op afspraak te werken, zodat ik alle tijd heb voor de klant zelf. Ik hoef tussentijds geen anderen te helpen, er komt niemand onverwachts aanwaaien en de ‘balie’ hangt nooit vol met onbekenden die komen kijken. Een (eerste) tattoo laten zetten kan best spannend zijn en daarom wil ik dat jij je op je gemak voelt en wil ik ook dat de tijd die je in overleg reserveert van jou alleen is. Tot slot wil ik mij kunnen concentreren en kan teveel publiek storend werken. Houd hier ook rekening mee als je iemand mee wilt

Kinderen beneden de 12 jaar zijn NIET toegestaan in de shop vanwege de strikte regels omtrent hygiëne en veiligheid!!