Na het maken van de afspraak wordt er een factuur (vd aanbetaling) verzonden via de e-mail met daarin een link naar iDeal.

Graag wil ik jullie vragen deze link aan te klikken en met iDeal te betalen, dus NIET zelf over te boeken naar de bankrekening.

Ik zal je uitleggen waarom..

De facturatie is geautomatiseerd. Voer jij zelf deze handeling in, dan moet ik deze handmatig opzoeken, registreren en ontvang jij veel later een bevestiging van de betaling. Ik vind deze extra handeling erg vervelend.

De facturen hebben elk een nummer. Dit is verplicht volgens de belastingdienst, maar OOK voor mij een controlenummer. Als je het zelf handmatig overboekt, is mijn ervaring dat niet iedereen het netjes onder het factuurnummer overmaakt.

Soms zijn de namen niet overeenkomend met degene die de afspraak heeft gemaakt, betaalt iemand anders of heeft men andere namen d.m.v. huwelijk en/of social media. Erg verwarrend en daarmee is er een extra handeling noodzakelijk om helderheid te krijgen.

Het heeft daarom mijn grote voorkeur dat de aanbetalingen met iDeal worden betaald. Het systeem registreert meteen en ik hoef niks handmatig en extra te controleren.

Alvast mijn dank!