Je bent hier op de pagina van de gezelligste tattooshop van Friesland, Wendy’s Art & Ink. Gevestigd in het mooie Gorredijk en uitsluitend geopend op afspraak.

Wendy Prinsen
Self taught tattoo artist/fine art/portret art

Zal ik mij even voorstellen? 

Ik ben Wendy Prinsen. Naast tatoeëerder, kunstenares én coach, moeder van 2 lieve en drukke koters van 5 en 11 jaar.

Ik heb van kinds af aan al een voorkeur gehad voor de creatieve vakken op school, ik mocht graag tekenen. Op mijn 12e kreeg ik interesse in tatoeages, piercings en mensen met een ‘ander’ uiterlijk, maar dit mocht natuurlijk niet van mijn ouders en daarop knipte ik mensen met versiersels uit uit de tijdschriften en plakte deze boven het bed. Vanaf toen bleef de focus op de creatieve vakken op de middelbare school en schilderde ik veel op mijn slaapkamer. Daarna viel het zo goed als stil…..

Op mijn 18e kreeg ik mijn eerste tattoo cadeau op mijn verjaardag, maar het begon pas echt te kriebelen toen ik in 2013 mijn zelfgeprikte armtattoo liet coveren bij een tattooshop. Ik was op slag verliefd op het vak, stortte mij op een cursus Tekenen & Schilderen (ik vond mezelf niet goed genoeg). Maar besloot middenin de, tot op heden onafgemaakte, cursus een portret te tekenen en deze slaagde zo goed dat ik mij hierop stortte. En zo blijf ik groeien en pakte ik alles aan…

Ondertussen had ik zelf wat aangerommeld en vrienden en mezelf voorzien van de ‘eerste’ tattoos. Ik heb het vak mezelf aangeleerd en deze passie is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch leuke verslaving mét eigen ruimte in Gorredijk. Ook heb ik even in een shop gewerkt, maar de passie en visie kwamen niet overeen en dit belemmerde mij om verder te groeien en mijn gastvrijheid uit te dragen.

Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn huiselijke en goedgekeurde shop in Gorredijk! Ik vind het erg belangrijk dat er naar je geluisterd wordt en je krijgt wat je voor ogen had. Als het jouw idee was om met één realistische roos naar huis te gaan, dan wordt dat het ook! En geen cartoonachtige, slecht ingekleurde kleine roosjes of dat je opeens 100 euro moet bijbetalen!

Mijn specialiteiten? Lastig te zeggen want ik vind ik ALLES leuk! Maar mijn voorkeur is toch wel voor realistisch!! Zowel in zwart/wit als kleur. Portretten zijn een uitdaging om de ‘blik’ te pakken, maar een superstrakke tekst zetten geeft mij net zoveel voldoening. Ik streef naar perfectie, want hee, laten we eerlijk zijn! Je kunt het niet meer uitgummen!! Coverups zijn dan ook een van mijn specialiteiten, ik maak graag oude tattoos weer mooi, kleurrijk en strak en werk lelijkerds het liefst weg onder een mooie plaat!

En dit alles voor een leuk, betaalbaar prijsje waar JIJ het middelpunt bent!

“Privacy – respect – huiselijk – gastvrij – betaalbaar – precisie – vakkundigheid”