Wendy’s Art & Ink

Bezoekadres:

De Molkpoeier

Wetterwille 9 – unit 5

8401 GB Gorredijk

 

M: 0619310979 (whatsapp)

E: wendysartandink@outlook.com

 

www.wendysartandink.nl

KVK 66136954

Openingstijden Tattooshop

(Uitsluitend op afspraak)

Donderdag       9.00 – 17.00 uur

Vrijdag               9.00 – 17.00 uur*

Zaterdag           9.00 – 17.00 uur

*Eens per maand valt op vrijdags mijn schooldag. Ik ben dan niet werkzaam in de tattooshop. Afhankelijk van de drukte én de opdracht, verschuif ik deze werkdag naar de dinsdag. Dit geldt dus alleen voor de week waarin mijn schooldag valt en is bij uitzondering.

Telefonisch ben ik niet bereikbaar i.v.m. vele werkzaamheden. Er is geen telefoniste. Het werkt het beste als je een appje stuurt of contact opneemt via e-mail/Facebookpagina. Ik kan dan in alle rust naar jouw opdracht kijken, meedenken en je het beste helpen. Ook beantwoord ik uitsluitend op de hierboven aangegeven werkdagen alle berichtjes, op niet-werkdagen kan de telefoon uitstaan. Ik begrijp je enthousiasme, maar graag even geduld. 😉

Graag je opdracht via whatsapp sturen of via de Facebookpagina. De mail werkt niet optimaal om foto’s te ontvangen, te bekijken en te versturen.

Vele werkzaamheden vereisen een goede planning!

Daarom reageer ik alleen op dinsdag, donderdag én zaterdag tussen 8.30 en 17.30 op alle berichtjes die binnenkomen. Om focus te houden en in het moment te blijven. 

Urgente berichtjes tbv tattoo-afspraken (bijvoorbeeld afmeldingen door ziekte oid) worden wél beantwoord buiten de aangegeven tijden. 

Alvast bedankt voor je medewerking/samenwerking!