Afspraak maken

Voor een afspraak van opdracht kun je jouw plannen mailen naar wendysartandink@outlook.com of appen naar 0619310979 of via privébericht op de facebookpagina.

 

Wat mag er in je berichtje staan?

  • De plannen zo gedetailleerd mogelijk beschreven
  • In geval van een tattoo; Grootte in cm’s, plaats lichaam, kleur, stijl, voorbeeldjes
  • Jouw voor- en achternaam (bij Whatsapp)
  • Eventueel voorkeursdagen / tijden voor de afspraak en / of een budget waar ik rekening mee kan houden. Als je bijvoorbeeld 200 euro aan verjaardagsgeld hebt gespaard, kijk ik van ik jouw plannen kan realiseren voor dat budget / tijd van dat we het kunnen aanpassen van opdelen. 
  • Graag een collage sturen als je meer dan 5 voorbeeldjes / foto’s hebt.
  • Ik vind het erg fijn als berichtjes zo volledig en compact mogelijk worden verzonden. Dus geen verhalen van 10 A4tjes van tig spaties tussen de appjes door. 

Alvast bedankt! 

 

Wil je langskomen? Dan ook graag via het bovenstaande contact opnemen. Ik werk uitsluitend op afspraak op rust en privacy te waarborgen. 

LET OP! Overzicht tijd plan ik alleen een bespreking in als volgt dat het bespreken niet mogelijk is via de e-mail / app van Facebookpagina. 

Bij annuleren van afspraken van het verplaatsen van de afspraak, graag minimaal 3 dagen van gepland contact opnemen. Bij herhaaldelijk afzeggen van afspraken, zonder geldige reden, wordt de samenwerking verbroken.

 Voor vragen, opmerkingen en / of afspraken stuur je een berichtje via Whatsapp, de Facebookpagina of via de mail.

Prijzen

Tatoeages hebben een vaste prijs van het sleeve-tarief. Je mag bij het sleeve-tarief zelf in overleg afspreken hoeveel uren je wilt besteden. Vooraf is het NIET mogelijk in te schatten hoeveel uren een sleeve of een groot project nodig heeft, vandaar ook dat je het per uur afrekent.

Het is erg afhankelijk van de huid, de plannen, de pijngrens, kleur en de details. Vaak is er na de eerste sessie een beter beeld van het vervolg en kan er meestal wel een schatting worden gedaan. 

Prijzen zijn niet onderhandelbaar. Ik garandeer kwaliteit, nazorg en neem ruim de tijd en behandel een ieder met respect. Ik verwacht dit ook van de klant. Bij intimidatie, bedreiging, geweld (fysiek en verbaal) en van andere onaangename handelingen en berichten wordt de toegang tot de tattooshop ontzegd, ook als dit betekent dat je tattoo nog niet af is. Resterende uren worden niet teruggegeven!

Een dwingende toon wordt dus ook NIET getolereerd! Eindeloze en zinloze discussies worden afgekapt en de focus blijft op het positieve. 

Kunst-prijzen zijn voor vast, uurtarief is alleen mogelijk bij bijzondere projecten als een muurschildering / grafisch ontwerp enz. Dit is op contract en worden uren en prijsafspraken daarmee vastgelegd.

Piercings en cadeaubonnen kunnen NIET worden geruild of geretourneerd.

Ook wordt er géén geld teruggegeven om wat voor reden dan ook. 

 

Aanbetaling

Voor alle tatoeages geldt een aanbetaling van minimaal € 50,- euro per project en 25% bij grote projecten en dagsessies.

Dit wordt verrekend met de totaalkosten van de tattoo op de dag van het zetten.

Aanbetalingen kunnen per pin of contant in de shop op afspraak, maar de voorkeur heeft iDeal. Je ontvangt in je mailbox een betaallink. Ik heb hiervoor jouw naam, adresgegevens en emailadres nodig. 

 

GEEN AANBETALING = GEEN AFSPRAAK. Geen discussie mogelijk.

LET OP! Aanbetaling wordt uitsluitend terug gegeven in geval van overlijden, langdurige (aantoonbare) ziekte en aantoonbare zwangerschap.

Ik ben geen bank, ik ben geen administratief medewerkster en ik verwacht dat er goed is nagedacht over de artiest-keuze, de plannen en er vertrouwen is in een goede samenwerking en resultaat. In de meeste gevallen heb ik al een tekening gemaakt en is het vanwege deze redenen NIET mogelijk de aanbetaling terug te geven. 

 

Tekeningen

Tattoo-tekeningen (schetsen) verstuur ik 1 – 3 dagen voor je afspraak (uitsluitend via de app, Facebook doet hierin wat moeilijk). Er is voldoende tijd om iets aan te passen of veranderen. Ook op de dag zelf heb je daar nog alle ruimte voor. Bij de offerte is de tijd voor het ontwerpen meegenomen. 

LET OP! Er wordt niet altijd een zeer gedetailleerde (ingekleurde) tekening gemaakt. Bij realisme wordt direct de referentie overgenomen en de kleuren ter plekke op de afspraak bepaald. Het heeft géén zin of toegevoegde waarde om hiervoor een uitgewerkte tekening aan te leveren. Dan wordt de tattoo een kopie van een tekening van het origineel. Om zoveel mogelijk details te behouden kies ik ervoor het origineel direct over te nemen op de huid. 

Voor kunst, portrettekeningen en schilderijen geldt dat 75% van het volledige bedrag vooraf moet worden voldaan. Er wordt een schatting gegeven van de levertijd welke kan oplopen naar 4 – 8 weken. Dit is per project verschillend vanwege materiaalkeuze, papierkeuze en realisme. Het wordt met de hand gemaakt buiten de shopuren om. Als de tekening klaar is, wordt er, ter controle, een foto gestuurd via whatsapp. Na betaling van het restant wordt de tekening verzonden. 

Ik teken bij tattoos NIET van tevoren zonder aanbetaling! Er gaat ongelooflijk veel tijd zitten in het tekenwerk, mocht je besluiten alsnog geen afspraak te willen heb ik gratis getekend én ben ik mijn tijd kwijt. Na aanbetaling maak ik de tekening(en) en kan ik die in overleg steeds aanpassen. Ook als je eerst nog geen afspraak wilt. 

Vind je het moeilijk om je ideeën over te brengen? Ook met vage lijnen en stokpoppetjes woord ik heel wat wijzer! Gewoon maken en sturen! Desnoods onderbouwd met voorbeelden. Ik maak het liefst alles op maat indien mogelijk, zodat ook jij met een uniek kunstwerk rondloopt! 

De (tattoo)tekeningen en schetsen blijven eigendom van Wendy’s Art & Ink. 

 

AVG

Helaas hebben ook wij te maken met de veranderingen in de privacywet wat een berg aan extra werk veroorzaakt. Er komt in 2020 een aparte link met de voorwaarden en wordt de AVG hierin uitgebreider besproken. In de shop is het niet toegestaan aan de balie te hangen, mee te kijken in de agenda of achter de balie te komen. Ook is het niet toegestaan om mappen in te zien. Bij het invullen van het toestemmingsformulier van de GGD, wordt gevraagd of je toestemming wilt geven om wel/niet herkenbaar in beeld te komen als er een foto wordt gemaakt van het resultaat. 

LET OP! Je gaat automatisch akkoord met het plaatsen van het resultaat bij portrettekeningen en schilderen! Ik kan hierbij de personen/dieren niet onherkenbaar in beeld brengen. Voor tatoeages geldt dat ik het resultaat zal fotograferen, mocht daar toevallig het hoofd/gezicht bij op komen, dan wordt dat onherkenbaar gemaakt indien men daar voor kiest.

 

 

De formulieren worden 2 – 3 jaar bewaard. Na elke 3-jaarlijkse keuring gaan alle formulieren door de versnipperaar. Ook worden klantgegevens in het systeem bij deze keuring verwijderd. Facturen blijven 8 jaar bewaard na opmaak, dit is een must voor de belastingdienst. Elk jaar worden appjes verwijderd en offertes ongeldig verklaard. Mocht je langer willen sparen, neem dan even contact op. 

Ik werk samen met anderen om mijn bedrijf te runnen. Zij hanteren hun eigen regels binnen de AVG wet en mogen ook niet zomaar met jouw gegevens aan de haal. Je kunt er dus van op aan dat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen en niemand die hiertoe bevoegd is, bij jouw gegevens kan komen. Ook wordt er niet in de shop gesproken over anderen met naam en toenaam. Ook kan ik niet voldoen aan de vraag om iemand ‘even te appen’, een telefoonnummer doorgeven, adres, afspraak, een offerte of tekening zonder schriftelijke toestemming van die persoon. 

Ik als ondernemer verwacht óók een bepaalde privacybescherming. Zo zal ik niet vermelden waar ik woon, wat mijn privénummer is en voeg ik geen klanten toe op mijn privé Facebook. Ook ga ik er van uit dat anderen zorgvuldig omgaan met de huisregels en mijn persoonsgegevens. Ik vind het ook niet prettig als er ongevraagd foto’s worden gemaakt, graag alleen foto’s plaatsen en maken met toestemming!

Het kan in geval van medische noodzaak nodig zijn om benodigde informatie door te geven aan hulpdiensten als dit nodig is. Ook als ik bij wet ‘gedwongen’ word informatie vrij te (moeten) geven, zal ik hieraan meewerken. 

Toezichthouders van de belastingdienst, Voedsel & Warenautoriteiten en medewerkers van de GGD hebben, vanwege hun plicht t.a.v. de hygiëne keuring en (wet)voorschriften, altijd toegang tot gegevens. Zij dienen zich te legitimeren bij aankondiging van controle. Ook zij hebben de plicht om persoonsgegevens te beschermen.