Prijzen 

 

Tattoos

Starttarief v.a. € 60,-

Aanbetaling € 50,- of 25% bij grote projecten

Sleeve-tarief € 90,- per uur (incl. tekenuren) 

Dagsessie € 600,- (incl. tekenuren) 

Reiki € 25,- (als aanvullende behandeling)

 

Voor een offerte graag contact opnemen. Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Kunst

Tekeningen/schilderijen v.a. € 150,- euro (incl. lijst) 

A4/A3 formaat, afhankelijk van kwaliteit referentie, € 150,- euro. 

Overig, op aanvraag.

 

Voor een offerte graag contact opnemen. Prijzen zijn inclusief 9% btw. 

LET OP! Ik voer mijn werkzaamheden uit als kunstenares, zowel in mijn atelier als in de tattooshop. Het kan voorkomen dat ik jouw opdracht niet aan kan nemen, omdat het mij niet aanspreekt, niet mijn stijl is of ik daar niet in ben gespecialiseerd. Ik zal je, indien mogelijk, doorverwijzen. Neem hiervoor contact op.  

Verder werk ik met een geautomatiseerd systeem en is het ALLEEN mogelijk de aanbetaling via iDeal te voldoen. Of op afspraak in de shop, contant/pin. Als 1 week voor de afspraak de aanbetaling niet binnen is, komt hij te vervallen. 

Na het zetten dien je gelijk de resterende kosten te voldoen contant of per pin aan de balie. 

Voor kunstopdrachten geldt dat er vooraf 100% moet worden aanbetaald. Hier gaan al gauw 8 tot 20 uren in zitten. 

Gegeven prijzen zijn ALTIJD een schatting. Het kan voorkomen dat een project langer duurt dan verwacht. Vaak moet er dan een vervolgsessie worden ingepland, is de tattoo niet klaar en/of de prijs kan hierdoor hoger uitvallen. Ik werk ook vaak buiten de afgesproken uurtjes/geef korting/aanbiedingen/gratis tekening vd tattoos, dus daar gaan we niet moeilijk over doen. Vervolgsessies gaan in overleg!

Als je onverhoopt moet afwijken van een betaling, doordat je loon later komt/een onverwachte rekening hebt ontvangen/of iets makkelijker vindt? Neem dan even contact op. Soms is er iets mogelijk. Dit ligt aan de grootte van het project. Sommige klanten vinden het prettig bij de aanbetaling het hele bedrag te betalen, dit is prima mits aangegeven én 1 week voor de afspraak is overgeboekt. 

Mocht er iets onduidelijk zijn, neem dan even contact op.