Cursus

Online workshop Tattoo Tekenen!

Altijd al je eigen tattoo willen maken?
Maar ontbreekt het je aan inspiratie?
De juiste tools/tips/tricks?

En wil je juist in deze tijd iets leuks doen, in plaats van doelloos wat te scrollen door je tijdlijn?

We kunnen samen aan de slag! Voor jong en oud! Een volledig online te volgen workshop Tattoo Tekenen MET ondersteuning!

ZELFS als je niet zo’n kunstenaar bent en eigenlijk nooit tekent, voor jou heb ik de basiscursus bijgesloten! Easy, zodat iedereen kan meedoen.

Wat krijg je?

  • Zeer uitgebreide werkboek Tattoo Tekenen (info, how to’s)
  • Toegang tot de online module (Basiscursus Tekenen/Tattoo Tekenen)
  • Toegang tot de online community voor cursisten die de workshop volgen. Om te delen, leren, volgen en samen te werken. Ik zal hier live’s geven en je krijgt feedback op jouw proces. 
  • Een bewerking van de door jou gemaakte tattoo. Deze krijg je als plaktattoo thuisgestuurd. Maximaal A4 formaat, verzendkosten inbegrepen.
  • Je kunt meedoen vanaf 6 jaar én ook nog eens met het hele gezin!
  • Wil je met het hele gezin meedoen? Dan kan dat voor een gereduceerd tarief. Je ontvangt de inlogcodes, werkboek en elk gezinslid krijgt zijn/haar eigen plaktattoo (tot 6 personen).
  • Je krijgt bij je plaktattoo nog een leuke en unieke verrassing thuisgestuurd twv 10 euro!

 

 

Prijzen

Deal 1: één maand + één plaktattoo € 27,- euro.

Deal 2: 6 maanden + één plaktattoo € 37,- euro.

Gezinsdeal: 6 maanden + max. 6 pers. plaktattoo € 57,- euro. 

 

FAQ

  • Moet ik kunnen tekenen?

Nee, je doorloopt de modules stapsgewijs. Deze zijn zo opgebouwd dat volwassenen mee kunnen doen, maar ook hun kinderen. Soms vergt het iets meer en langer oefenen en daarnaast heb je steun in de community waar je terecht kunt met vragen. Ook is er een basiscursus te volgen.

  • Heb ik veel materialen nodig?

In principe heb je voldoende aan witte vellen (schets)papier, grijs potlood, gum, puntenslijper, liniaal en eventueel kleurpotloden, stiften en zwarte fineliners.

Je kunt dit zo gek en zo duur maken als je wilt. Mijn tip is om eerst niet teveel te investeren. Zonde van de kosten als blijkt dat je niks meer met dure potloden gaat doen. Als je thuis moet blijven (Corona) dan kun je deze spullen makkelijk bestellen bij een groothandel en heb je het vaak een dag later of dezelfde week nog in huis. Alle tips en de boodschappenlijstje staat in de workshop. 

  • Hoeveel tijd gaat er in de cursus zitten? 

Dit is per cursist afhankelijk. Heb je al tekenervaring? Ben je creatief? Hoe leuk vind je het? Wat heb je nog meer te doen op de dag? De modules zijn zo opgebouwd dat je op je eigen tempo kunt werken. Je krijgt een maand of 6 maanden toegang en ter inspiratie kun je daarna langer blijven ‘plakken’ in de community. Je kunt rekenen op 3 tot (zelf in te vullen) uurtjes per week. Bij het creatieve geldt, hoe meer commitment hoe sneller je leert, des te mooier het kunstwerk uiteindelijk wordt. Hoeveel tijd wil je erin steken? 

 

Aanmelden kan door te mailen naar wendysartandink@outlook.com ovv ‘Tattoo Tekenen’

 

Student oefent met verhoudingen (basiscursus)