Wendy’s Art & Ink

Bezoekadres:

Badweg 28

8401 BL Gorredijk

 

M: 0619310979 ( uitsluitend voor whatsapp)

E: wendysartandink@outlook.com

 

www.wendysartandink.nl

KVK 66136954

Wij stellen het op prijs als je contact met ons opneemt via Whatsapp voor vragen en het maken van een afspraak. 

Openingstijden Tattooshop

(Uitsluitend op afspraak)

Wendy

Gorredijk – 10.00 tot 17.00 uur – ma t/m vr

Noord-Holland – Op afspraak

“Ik werk uitsluitend doordeweeks en overdag i.v.m. kinderen, ik wil geen ouder zijn die altijd afwezig was of ‘wie is die vrouw die elke zondag het vlees snijdt’. Tatoeeren is mijn passie, werken geen straf en ik neem het moederschap erg serieus. Ik ben de beste ouder als ik beide werelden kan combineren die bij mij en mijn gezin past. En die balans ertussen zorgt ervoor dat ik kan knallen.”

Rowan

Gorredijk – 10.00 tot 17.00 – elke donderdag en vrijdag

“Andere dagen in overleg”

Telefonisch zijn wij niet bereikbaar i.v.m. werkzaamheden. Er is geen telefoniste. Het werkt het beste als je een appje stuurt of contact opneemt via sms/e-mail/Facebookpagina. We kunnen dan in alle rust naar jouw opdracht kijken, meedenken en je het beste helpen. Whatsapp heeft hierbij onze voorkeur, dit ivm het makkelijker verzenden van foto’s en plaatjes. Ook hebben wij onze (prijs)afspraken dan op schrift en kunnen we jouw wensen rustig nalezen bij het uittekenen van alle plannen.

Ook beantwoorden ik en mijn team uitsluitend op onze werkdagen alle berichtjes, op niet-werkdagen kan de telefoon uitstaan of op stil. Soms kan het even duren voor je antwoord krijgt, wij proberen binnen 2 weken te reageren Het kan erg druk zijn, we staan fulltime in de shop en doen pas na klantafspraken alle appjes. Ik begrijp je enthousiasme, maar graag even geduld. Onverhoopt nog geen reactie? Stuur dan even een reminder-appje!  😉

Big thanks! 

Team Wendy’s Art & Ink