Prijzen 

 

Tattoos

Starttarief v.a. € 75,-

Aanbetaling € 50,- of 150 bij afname van een dagsessie. 

 

Uurtarief € 125,- euro 

Halve dagsessie € 400,- (3,5 uur)

Dagsessie € 650,- euro  (7 uur)

Bijwerksessie indien nodig: 1e keer 30 minuten gratis, na 30 minuten 50 euro per uur met een max. van 2 uren.

 

Leerlingtarief € 60 euro per uur + gratis bijwerk na 6 weken.

 

Voor een offerte graag contact opnemen via WhatsApp 0619310979.

Tattooprijzen zijn inclusief 21% btw, voorbereiding, materiaalkosten en 1 schets/ontwerp met evt. aanpassingen.

 

 

 

Kunst

Wendy maakt tekeningen en schilderijen in opdracht. Dit maakt zij buiten de shopuren om en het kan dus even duren voordat het klaar is. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Jouw opdracht gaat dan ook pas de deur uit als wij zelf tevreden zijn. Door drukte en andere werkzaamheden kan Wendy helaas een beperkt aantal teken- of schilderopdrachten aannemen per jaar. Informeer naar de mogelijkheden en de verwachte levertijd.

We gebruiken de allerbeste materialen om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Je kunt kiezen uit verschillende materialen; 

 • Grafiet (grijs potlood)
 • Kleurpotlood
 • Pastel
 • Acrylverf
 • Aquarelverf
 • Olieverf 
 • Mixed media (mix van materialen)

 

Maten & prijzen

15 x 20 cm (A5)     € 150,-

20 x 30 cm (A4)     € 200,-

30 x 40 cm (A3)     € 250,- 

40 x 60 cm (A2)     € 300,-

Voor afwijkende maten graag contact opnemen. 

 

 • Kunstprijzen zijn inclusief 9% btw en verzendkosten via PostNL. Er wordt stevig ingepakt met zoveel mogelijk gerecycled materiaal. 
 • Er geldt een aanbetaling van 75% bij kunstopdrachten, restant bij verzending.
 • Prijzen zijn gebaseerd op 1 tot max. 4 personen/dieren (afhankelijk van formaat canvas).
 • Ik werk zoveel mogelijk bladvullend en met de hoogste kwaliteit papier, verf en potloden.
 • Ik werk het liefst hyperrealistisch (kunstwerk lijkt dan net een foto). Hier gaan vele uren in zitten. Soms meer dan 60 uur. 
 • Bij groepsfoto’s of landschappen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Voor een persoonlijke offerte graag contact opnemen. 

LET OP!

Wendy: “Ik voer mijn werkzaamheden uit als kunstenares, zowel in mijn atelier als in de tattooshop. Het kan voorkomen dat ik jouw opdracht niet aan kan nemen, omdat het mij niet aanspreekt, niet mijn stijl is of ik daar niet in ben gespecialiseerd. Ik zal je, indien mogelijk, doorverwijzen.

Verder werk ik met een geautomatiseerd systeem en is het ALLEEN mogelijk de aanbetaling via iDeal te voldoen óf op afspraak in de shop, contant/pin.

Facturen hebben een betaaltermijn van 14 dagen en wij zouden het fijn vinden om binnen 4 weken van jou de aanbetaling te ontvangen ter bevestiging van jouw afspraak. Als 2 weken voor de afspraak de aanbetaling niet binnen is of wij horen niks meer, komt de afspraak te vervallen. Wij hebben tijd nodig om jouw afspraak te kunnen voorbereiden en willen zeker weten dat je komt. Tekenwerk voor tattoos moeten wij inplannen en voorbereiden.”

Voor of na het zetten van tattoos dien je de resterende kosten te voldoen gepast contant of per pin aan de balie. 

Gegeven prijzen zijn ALTIJD een schatting. Het kan voorkomen dat een project langer duurt dan verwacht. Vaak moet er dan een vervolgsessie worden ingepland, is de tattoo niet klaar en/of de prijs kan hierdoor hoger uitvallen. We werken vaak langer door dan de afgesproken uurtjes, geven heel soms korting of de nazorg mee en onze tattoo ontwerpen zijn gratis mits je het bij ons laat zetten, dus daar gaan we niet moeilijk over doen. Vervolgsessies gaan in overleg met jouw tattoo artist. 

Als je onverhoopt moet afwijken van een aanbetaling, doordat je loon later komt/een onverwachte rekening hebt ontvangen/of iets makkelijker vindt? Neem dan even contact op. Soms is er iets mogelijk. Dit ligt aan de grootte van het project. Sommige klanten vinden het prettig bij de aanbetaling het hele bedrag te betalen, dit is prima mits aangegeven én 2 weken voor de afspraak is overgeboekt. 

Mocht er iets onduidelijk zijn, neem dan even contact met ons op.