Prijzen 

 

Tattoos

Starttarief v.a. € 75,-

Aanbetaling € 75,-, € 100,- en € 200,- of 50% bij afname van een dagsessie. 

Uurtarief € 150,- euro 

Dagsessie € 750,- euro  (6 uur)

Voor een offerte graag contact opnemen via WhatsApp 0619310979.

Tattooprijzen zijn inclusief 21% btw, voorbereiding, stencils, materiaalkosten, tekenuren en max 2x schets/ontwerp met evt. aanpassingen.

Ik begrijp dat je graag wilt inschatten hoeveel euro je kwijt bent; tattoos zijn maatwerk en uurtarief zegt niks over wat je bijvoorbeeld krijgt tijdens een dagsessie of wat een klein hartje mag kosten. Onderaan een indicatie, je gaat bij ons in ieder geval niet met een lullig stukje naar huis of je moet het zelf niet meer trekken qua gezondheid. Afhankelijk van de stijl die je kiest zetten wij ongeveer de helft tot driekwart zijde van je arm/been in een dag. Let op! Full color (realisme) neemt meer tijd. Niet dat kleureninkt duurder is, maar er moeten meerdere kleurtonen over elkaar heen worden gezet om mooie overgangen te creëren en het tussentijds uitspoelen neemt meer tijd. En dan nog kunnen we wel zeggen dat Wendy wel ‘door maait’……

Kunst

Wendy maakt portrettekeningen en schilderijen in opdracht. Dit maakt zij buiten de shopuren om en het kan dus even duren voordat het klaar is. Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Jouw opdracht gaat dan ook pas de deur uit als wij zelf tevreden zijn. Door drukte en andere werkzaamheden kan Wendy helaas een beperkt aantal teken- of schilderopdrachten aannemen per jaar. Informeer naar de mogelijkheden en de verwachte levertijd en kosten.

LET OP!

Wendy: “Ik voer mijn werkzaamheden uit als kunstenares, zowel in mijn atelier als in de tattooshop. Het kan voorkomen dat ik jouw opdracht niet aan kan nemen, omdat het mij niet aanspreekt, niet mijn stijl is of ik daar niet in ben gespecialiseerd. Ik zal je, indien mogelijk, doorverwijzen.

Verder werken we ALTIJD met een aanbetaling! Deze kun je uitsluitend op afspraak voldoen in de shop (gepast contant of per pin) of sturen we een tikkie. Betaal je deze niet of veel te laat? Dan komt jouw afspraak helaas te vervallen. De afgesproken datum is pas gereserveerd NA aanbetaling. En voor elke afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd. Dit wordt verrekend op de dag dat je jouw tattoo laat zetten en verhuist mee naar een volgende afspraak als je meer dan 1 sessie inboekt. 

Wij hebben tijd nodig om jouw afspraak te kunnen voorbereiden en willen zeker weten dat je komt. Tekenwerk voor tattoos moeten wij inplannen en voorbereiden.

Voor of na het zetten van tattoos dien je de resterende kosten te voldoen gepast contant of per pin of tikkie aan de balie. 

Gegeven prijzen zijn ALTIJD een schatting. Het kan voorkomen dat een project langer duurt dan verwacht. Vaak moet er dan een vervolgsessie worden ingepland, is de tattoo niet klaar en/of de prijs kan hierdoor hoger uitvallen. We werken vaak langer door dan de afgesproken uurtjes, geven heel soms korting of de nazorg mee en onze tattoo ontwerpen zijn gratis mits je het bij ons laat zetten, dus daar gaan we niet moeilijk over doen. Vervolgsessies gaan in overleg met jouw tattoo artist. 

Als je onverhoopt moet afwijken van een aanbetaling, doordat je loon later komt/een onverwachte rekening hebt ontvangen/of iets makkelijker vindt? Neem dan even contact op. Soms is er iets mogelijk. Dit ligt aan de grootte van het project. Sommige klanten vinden het prettig bij de aanbetaling het hele bedrag te betalen, dit is prima mits aangegeven én 2 weken voor de afspraak is overgeboekt. 

Mocht er iets onduidelijk zijn, neem dan even contact met ons op.