Portfolio

Tattoos door Wendy Prinsen 

Wendy heeft helaas een wachttijd van 3 tot 4 maanden. Informeer via Whatsapp 0619310979 naar de actuele beschikbaarheid. Soms is er sprake van uitval of kunnen we hier en daar wat kleinere tattoos sneller inplannen. 

Cover-ups en opknappers door Wendy Prinsen

Vaak na jaren van schaamte komen mensen naar onze shop voor een coverup. Coverups zijn een van Wendy haar specialisaties. 

Het doel is om jou met een nieuw en mooi kunstwerk de deur uit te laten gaan alsof de tattoo al zo bedoeld was. Je ziet dus niet dat het een coveruptattoo is geweest, dan is de nieuwe tattoo geslaagd. Niet alles is mogelijk, maar we denken graag met jou mee.

Houdt er rekening mee dat een coverup echt maatwerk is en een specialisme en niet iedere artiest hier even kundig in is.

Het kan soms lang(er) duren voor je een dekkend resultaat krijgt, vaak is er een 2e sessie of bijwerkafspraak nodig. Ook kan de huid soms onbedoeld reageren op de nieuwe tattoo of kunnen we niet alle lagen inkt in één sessie aanbrengen.

Neem contact met ons op voor het bespreken van jouw coverup, we kijken graag naar de mogelijkheden. Laseren (pijnlijk én duur!) kan altijd nog…..

Tekeningen, schilderijen en overige door Wendy Prinsen

We plaatsen wekelijks nieuwe foto’s van het gemaakte werk, mededelingen en aanbiedingen op onze Facebookpagina; Wendy’s Art & Ink.