Portfolio

Tattoos door Wendy Prinsen 

Wendy heeft helaas een wachttijd van 3 tot 4 maanden en op zaterdagen kan het oplopen tot 5 maanden. Informeer via Whatsapp 0619310979 naar de actuele beschikbaarheid. Soms is er sprake van uitval of kunnen we hier en daar wat kleinere tattoos sneller inplannen. 

Cover-ups en opknappers door Wendy Prinsen

Vaak na jaren van schaamte komen mensen naar onze shop voor een coverup. Coverups zijn één van Wendy’s specialisaties en is daar al tijdens het prille begin mee bezig. Na 8 jaar tattoovak zet Wendy nog steeds graag coverups en doet dit dan ook wekelijks.

Het doel is om jou met een nieuw en mooi kunstwerk de deur uit te laten gaan alsof de tattoo al zo bedoeld was. Je ziet dus niet dat het een coveruptattoo is geweest, dan is de nieuwe tattoo geslaagd. Niet alles is mogelijk, maar we denken graag met jou mee.

Houdt er rekening mee dat en coverup echt maatwerk en een specialisme is en niet iedere artiest hier even kundig in is.

Het kan soms lang(er) duren voor je een dekkend resultaat krijgt, vaak is er een 2e sessie of bijwerkafspraak nodig. Ook kan de huid soms onbedoeld reageren op de nieuwe tattoo of kunnen we niet alle lagen inkt in één sessie aanbrengen.

Neem contact met ons op voor het bespreken van jouw coverup, we kijken graag naar de mogelijkheden. Laseren (pijnlijk én duur!) kan altijd nog…..

Tattoos gezet door leerling Angelique van Schaik

Angelique is elke dinsdag en donderdag aanwezig en in overleg op andere dagen. Zij is direct beschikbaar voor het inplannen van kleine opdrachten (symbolen, tekst, namen, fineline) tot aan groter werk als Polynesisch/Maori/Tribal en oldskool opdrachten. Informeer via Whatsapp 0619310979.

Tekeningen, schilderijen en overige door Wendy Prinsen

We plaatsen wekelijks nieuwe foto’s van het gemaakte werk, mededelingen en aanbiedingen op onze Facebookpagina; Wendy’s Art & Ink.